AKSARAY / MERKEZ - Bebek İlkokulu

Bebek İlkokulu

Bebek Köyü Merkez AKSARAY
Vizyon
Milli Eğitim sistemi ve paydaşlarına yönelik eğitim politikalarına ve programlarına uygun,nitelikli eğitimi sürekli kılabilen,kendini sürekli geliştirerek geleceğini garanti altına alma yolunda emin adımlar atan bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,milli ve manevi değerlere saygılı,değişime açık,yaratıcı,özgür,doğru düşünebilen,özgüveni olan,ülkesi ve milletini seven,başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen,çevresine uyum sağlayabilen,demokrasi kültürünü benimsemiş,fikri hür,vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim-Birleştirilmiş Sınıflı(22.09.2021)
Başlangıç :09:00 Bitiş :14:40
Özel araç ile günlük gidiş-geliş yapılmaktadır.
Özel Araçla Geliş Gidiş Yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bebek Köyü Aksaray Merkeze 28 Km Uzaklıktadır.2019 Yılı İtibariyle 360 Kişi Yaşamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okul il merkezine 28 km uzaklıktadır.22.09.2021 Tarihinden İtibaren Öğrenci Sayısın Azalmasından Dolayı Birleştirilmiş Sınıflı Okula Dönmüştür.1 ve 2.Sınıf Birada,3 ve 4.Sınıf Birarada Eğitim Öğretim Faliyetleri Devam Etmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Diğer Hususlar
Okulumuz 22.09.2021 Tarihinden İtibaren Birleştirilmiş Sınıfa Dönmüştür.1 ve 2.Sınıf(14 Öğrenci) ve 3 ,4. Sınıf (19 Öğrenci) Beraber Eğitim Öğretim Faliyetlerine Devam Etmektedir.